Autor: Dnevnik

Novi Sad
08.09.2022.
09:50
Završetak suđenja Novosađaninu M.J. (83), koji se tereti za obljubu tada osmogodišnjeg dečaka na Šodrošu, očekuje se naredne sedmice.
  • Ja

    08.09.2022 21:36
    Smrtna kazna
    Uvesti smrtnu kaznu i primeniti je na ovakvim zločincima. Još treba da ga hranimo u zatvoru. Stići će ga kazna tamo, nadam se i od srca mu to želim.
  • [

    08.09.2022 18:24
    Sta sve dise pod nebeskom kapom?
    Zlostavljanje deteta je gore delo nego ubistvo.
    Nadam se da ce decaku biti obezbedjena adekvatna psiholoska podrska i briga.
    Znam za primer momka koji je bio zlostavljan kao devetogodisnjak od strane starijeg muskarca,vise puta je pokusavao samoubistvo u odraslom dobu, razboleo se nakon toga od epilepsije i psihickog poremecaja,okruzen je mnogobrojnim prijateljima koji mu stalno pruzaju podrsku, jer je dusa od coveka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna